* ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ KΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ!

Δεδομένου ότι ο Σεπτέμβριος είναι κοντά θα σας αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό.

Η Φωτεινούλα πηγαίνει σε ένα θαυμάσιο μουσικό χώρο στην Α.Γλυφάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μαθαίνει να εκτιμά το θαυμάσιο κόσμο της μουσικής.Η τεχνική που διδάσκεται λέγεται Orff. Η δασκάλα είναι φανταστική και πολύ αφοσιωμένη στην εργασία της.

Θα πάρει το χρόνο να παρουσιάσει & να εξηγήσει το Σύστημα Orff  έτσι ώστε  να καταλάβετε γιατί αυτό το σύστημα θα βοηθήσει την ανάπτυξη του παιδιού σας όχι μόνο στη μουσική αλλά στην ανάπτυξη της  μνήμης, στα μαθηματικά,στο διάβασμα…

Το παιδί σας θα γνωρίσει ένα φανταστικό σύστημα  αλλά και μια καταπληκτική δασκάλα.H Φραντζέσκα είναι μια εξαιρετική δασκάλα που θα εκπαιδεύσει,θα ενεργοποιήσει και θα υποκινήσει το μυαλό και την ψυχή του παιδιού σας….

Βασιλική Καπετανάκου

*Η μουσικοκινητική ήταν μια μεγάλη εμπειρία για την κόρη μου Μαρία.
Αρχίσαμε το πρόγραμμα όταν ήταν μόλις επτά μηνών ναι επτά μηνών.
Είναι εκπληκτικό να τη βλέπω να εξελίσεται.Χαμογελά και αναπηδά στο ρυθμό κάθε φορά που ακούει τη μουσική.
Πραγματικά πιστεύω ότι αγαπά τη μουσική εξαιτίας του προγράμματος.
Είναι ένα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα και για τις δυο μας.
Ανεπιφύλακτα προτείνω τη μουσικοκινητική και τη Φραντζέσκα.

Ράνια Παπαθεοδώρου

*Η κυρία Φραντζέσκα είναι μια από τις καλύτερες δασκάλες στη ζωή του παιδιού μου.Είναι ένας  άνθρωπος με γνήσια ζεστασιά,μια χαρισματική μουσικός  και επιπλέον μια ταλαντούχος δασκάλα που λατρεύει σαφώς κάθε μαθητή της και αντλεί  μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση από την εργασία της. …είναι περισσότερα από ότι έλπιζα να βρώ.

Μαρία Γέρακα

*Τη χαρά της μουσικής γνώρισαν δύο από τα παιδιά μου (5 και 8 ετών) κοντά στην κυρία Φραντζέσκα, η οποία  τα εισήγαγε και τα διδάσκει ακόμα και σήμερα μουσική όπως κανένας άλλος. Στη Μουσικοκινητική τα παιδιά μου μαθαίνουν διασκεδάζοντας σε ένα ποιοτικό περιβάλλον.

Ελένη Διαμαντοπούλου.

.